ΒιογραφικO ΙατροY.

Ο ιατρός είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό “λίαν καλώς”.
Υπηρέτησε την θητεία του ως οπλίτης ιατρός στο 411 στρατιωτικό νοσοκομείο Ξάνθης, όπου ήρθε σε πρώτη επαφή με την ειδικότητα της ωτορινολαρυγγολογίας.
Επιτέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου ( αγροτικό ) στο ιατρείο της Μαρίνας και Επισκοπής Ναούσης.
Εκπαιδεύτηκε στη γενική χειρουργική στο Γ.Ν.Νοσοκομείο της Καβάλας υπό την διεύθυνση του κ. Π. Καλαβά.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της ωτορινολαρυγγολογίας στο γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ. Γεννηματάς το 2011.
Έκτοτε διατηρεί ιατρείο στην Βέροια, ενώ από το 2004 είναι συνεργάτης στο ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείου του τ. Επίκουρου καθηγητή Κ. Κωνσταντίνου Μπλιούρα.
Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ακοολογία και νευροωτολογία και το 2017 ολοκλήρωσε σχετική μετεκπαίδευση στο Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συμμετέχει σε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τη ζάλη και τον ίλιγγο και έχει λάβει πιστοποιήσεις από διάφορα κέντρα του εξωτερικού.
Από το 2020 είναι υπεύθυνος του ιατρείου διαταραχών ισορροπίας και ιλίγγου στην κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη.
Συμμετέχει σε πολυάριθμα διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με παθήσεις διαταραχής ισορροπίας.
Συνεργάζεται με ξένες εταιρίες για την ανάπτυξη διαγνωστικών εργαλείων για την ισορροπία.

vasiliadis-antonis-veria
Ιατρείο γραφείο
Το ΙατρεIο μας.

Το ιατρείο μας λειτουργεί σε πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο στην οδό Αγίου Παταπίου 17 στον 2ο όροφο, στην περιοχή ΚΤΕΛ Βέροιας.

Οι άνετοι και φιλόξενοι χώροι, είναι σχεδιασμένοι, ώστε δημιουργούν ένα οικείο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους ασθενείς.

Το ΩΡΛ Ιατρείο είναι εξοπλισμένο πλήρως με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου.

Η άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών είναι για μας προτεραιότητα. Σχεδιάζουμε τα ραντεβού με τρόπο, ώστε η αναμονή σας να είναι ελάχιστη και ο χρόνος σας με τον ιατρό επαρκής.

Το ΩΡΛ ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο λόγω της θέσης του στην περιοχή ΚΤΕΛ-αστικών Βεροίας.

PHOTOBOOK